Po ngarkohet...
Kalo te Përmbajtja

AKSESUESHMËRI PËR TË GJITHË

Fuqizoni jetën tuaj personalisht ngjarje, konferenca, predikime

Drejtoni komunikimin me shërbimet e transkriptimit dhe të përkthimit në kohë reale, duke arritur më të përballueshme pa pajisje shtesë.


Merrni një demo të softuerit tonë premium ose filloni me mjete falas

vlerat

E ARDHMJA E AKSESUESHMËRISË SË SHURDHËVE

Duke u siguruar që askush të mos mbetet pas

Nxitja e gjithëpërfshirjes

Thyerja e barrierave të komunikimit


Ngjarjet personale kanë nevojë për akses
10% e njerëzve janë të shurdhër ose me vështirësi në dëgjim. Vetëm për shkak se ata mund të mos ankohen për mungesën e aksesit nuk do të thotë se ata nuk ekzistojnë. Përjashtimet mund të çojnë në ndjenja zhgënjimi dhe shkëputjeje nga biseda.
Titulli i konferencës synon të reduktojë pabarazitë duke e bërë gjithëpërfshirjen dhe angazhimin të lehtë për t'u zbatuar dhe aksesuar. Bëjeni aksesueshmërinë një gjë pa mend, jo një mendim të mëvonshëm

Veçoritë

Ne ofrojmë zgjidhjet më të mira të aksesueshmërisë së ngjarjeve.

Titra

Mënyra më e shpejtë për të shtuar titra drejtpërdrejt në çdo ngjarje. Në 15 sekonda, krijoni transmetimin tuaj dhe bëni që pjesëmarrësit t'i bashkohen transmetimit të titrave të ngjarjes

Përshtatjet

Krijoni një faqe transmetimi të personalizuar ku të pranishmit mund të bashkohen pa shkarkuar asnjë aplikacion duke përdorur vetëm kodin tuaj QR

Përkthime

Përkthe me saktësi në kohë reale në mbi 25 gjuhë, së bashku me përforcim individual të zërit për Dëgjimin me vështirësi

Çfarë thonë klientët

Lehtë për t'u përdorur dhe e thjeshtë për t'u integruar në konfigurimin tonë ekzistues.

- Michael Goggins, Menaxher IT. Universiteti Shtetëror i Miçiganit

Duket si pa mend që çdo konferencë të përdorë këtë teknologji për ta bërë përmbajtjen dëgjimore të aksesueshme për të gjithë pjesëmarrësit

- Tom Phillips, Mentor Programimi. Apple Developer Academy Detroit

Screenshot of the app on the speaker or organizer's device, containing the event QR code and transcript
Picture of a venue sharing the QR code of the transcript stream, telling Deaf attendees to scan it
Picture of an attendee's phone contianing the webpage after they scanned the QR code

Ja sa e lehtë është

Hapi 1
Organizatorët përdorin aplikacionin për të kapur audio dhe për të gjeneruar një kod QR
Hapi 2
Pjesëmarrësit skanojnë kodin QR dhe trokitni lehtë mbi Merr titrat e drejtpërdrejtë në faqen e internetit të aksesueshme
Hapi 3
Pini një Piña Colada. Pa stres. Mos u shqeteso

Mbështetja e të shurdhërve në mbarë botën

Titrat e drejtpërdrejtë të konferencës janë ndërtuar nga të njëjtët njerëz që kanë krijuar çmimin fitues Aplikacioni BeAware Deaf Assistant . ConfCap siguron që konferencat të jenë më të aksesueshme për komunitetin e të shurdhërve. Me mbështetjen tuaj, ne mund të rrisim ndërgjegjësimin së bashku për rëndësinë e aksesit të të shurdhërve dhe në fakt ta bëjmë atë të ndodhë. Së bashku, le t'i bëjmë konferencat tona të komunitetit gjithëpërfshirëse, fuqizuese dhe vërtet të arritshme për të gjithë pjesëmarrësitFilloni
 • Transkriptim i drejtpërdrejtë për ngjarjet
 • Qasja e pjesëmarrësve dhe organizatorit
 • 16 transmetime të disponueshme falas
 • Kufiri 15 minuta për transmetim
 • Mbështet mbi 20 gjuhë
 • Konfigurimi dhe përdorimi me 3 trokitje 15 sekondash
FALAS
Standard
 • Serverët premium të transmetimit
 • Jepni një emër unik të ngjarjes
 • Pjesëmarrësit nuk kanë nevojë për një aplikacion
 • Marka e personalizuar për ju
 • Nuk ka afat kohor të transmetimit
 • Filtrim i turpshëm i tekstit
 • Zbritje e disponueshme për organizatat jofitimprurëse
 • Provë 3 ditore dhe mbështetje teknike
$ 100
në ditë
Ndërmarrje
 • Bëjini ngjarjet sekrete dhe të sigurta
 • Raportet e përdorimit në fund të ngjarjeve
 • Merr përkthime të drejtpërdrejta
 • Qasja në API
 • Përshtatje shtesë dhe çmime me shumicë
 • Mbështetja personale e klientit
Kontaktoni
ekipi ynë i shitjeve për një vlerësim
Filloni
 • Transkriptim i drejtpërdrejtë për ngjarjet
 • Qasja e pjesëmarrësve dhe organizatorit
 • 16 transmetime të disponueshme falas
 • Kufiri 15 minuta për transmetim
 • Mbështet mbi 20 gjuhë
 • Konfigurimi dhe përdorimi me 3 trokitje 15 sekondash
FALAS
Standard
 • Serverët premium të transmetimit
 • Jepni një emër unik të ngjarjes
 • Pjesëmarrësit përdorin një faqe interneti
 • Marka e personalizuar për ju
 • Nuk ka afat kohor të transmetimit
 • Zbritje e disponueshme për organizatat jofitimprurëse
 • Provë 7 ditore dhe mbështetje teknike
$ 400
në muaj
Ndërmarrje
 • Aftësia për t'i bërë ngjarjet sekrete dhe të sigurta
 • Merrni raporte përdorimi në fund të ngjarjeve
 • Merr përkthime të drejtpërdrejta
 • Qasja në API
 • Përshtatje shtesë ose çmime me shumicë
 • Mbështetja personale e klientit
Kontaktoni
ekipi ynë i shitjeve për një vlerësim

Kontaktoni

Na telefononi ose na vizitoni gjatë orarit të rregullt të punës

Na telefononi
+1 214 683 9508
Adresë
2200 Hunt St, Ste 466
Email
hi@deafassistant.com